Even voorstellen…

Best Price Catering is een jong, ondernemend en dynamisch groeiend bedrijf. Dat sinds 1 januari 2015 gespecialiseerd is in het vinden van hoogste kwaliteit catering/verhuur voor de laagste prijs.
Door onze speciale prijsafspraken is Best Price Catering een unieke marktspeler geworden op het gebied van catering/partyverhuur.

Zou het niet prettig zijn als u met een klik op de knop meteen de beste prijs zou kunnen krijgen vergeleken onder meerdere cateraars/partyverhuurders. Want tenslotte wilt u ook een tevreden gast kunnen zijn van uw eigen feest!

Als het gaat om het organiseren van een feest komt hier veel bij kijken. Door onze ruime ervaring en onze creatieve ingevingen kunnen wij zorgen dat u een geslaagd feest heeft. U kunt bij ons terecht voor al uw feesten en partijen. Van een kleine receptie tot een gehele bruiloft voor alles regelen wij de beste kwaliteit met de beste prijs.

Best Price Catering is een volwaardig partner voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Groot of klein, elke gelegenheid word een succes door de ervaring en de positieve instelling van ons team. Wij zorgen ervoor dat elk detail in het licht word gehouden om uw evenement te laten stralen.

Best Price Catering maakt gebruik van speciale prijsafspraken waardoor u nooit teveel betaald voor uw feest.

Het smoelenboek…

Wij stellen ons natuurlijk graag even voor zodat u weet met wie u zaken doet

Pascal
Mijn naam is Pascal en ik ben 18 jaar oud. Gastvrijheid is iets wat bij mij centraal staat en waar ik mezelf continu in probeer te ontwikkelen. Verder houd ik mezelf graag bezig met het aangaan van uitdagingen. Dit is een eigenschap die bij Best Price Catering goed van pas komt en waarmee wij als bedrijf al de nodige mensen een geweldige catering hebben bezorgd. Wij hebben nooit problemen maar uitdagingen en met deze mind set zorgen wij ervoor dat de catering altijd perfect geregeld is.

Mike
Mijn naam is Mike Machielsen. Al sinds mijn jeugd ben ik altijd geïnteresseerd geweest in het maken en/of bouwen van uiteenlopende zaken. In mijn vrije tijd help ik regelmatig vrienden en bekende bij verbouwingen in of aan hun huis. Door mijn creatieve inslag kijk ik soms heel anders tegen bepaalde situaties aan. Hierdoor ontstaan soms leuke gesprekken en verassende nieuwe inzichten. 
Mijn motto is: “Wie A zegt moet ook B zeggen. Wanneer ik een doel voor ogen heb doe ik ook alles om het gewenste eindresultaat te bereiken. Wij gaan elke uitdaging aan en zullen u nooit teleurstellen!

Bram
Mijn naam is Bram Kicheleer. Ik ben erg gemotiveerd en sta open voor nieuwe uitdagingen en ze ook durft aan te pakken. Mijn verantwoordelijkheid binnen Best Price Catering is het zorgen voor juiste communicatie met zowel klanten als vennoten en het strategisch plannen over de rest van zaken binnen Best Price Catering. Door het ondernemen wil ik altijd aan mijzelf blijven werken als persoon. Ik kan goed samenwerken met anderen, aangezien ik zeer sociaal ben en een teamplayer ben. Door al onze competenties te combineren zorgen wij voor u het beste resultaat
.

Wij hopen u graag een keer te zien op uw feest!